Apartmán u jezera - Lipno Resort Lakeside Village

Apartmány

Karta nemovitosti v pdf Více informací
Frymburk Lokalita
32 m2 Podlahová plocha
1+kk Propozice
5.7 m2 Balkón
2 365 000 Kč cena s dph

Apartmán u jezera - Lipno Resort Lakeside Village

POSLEDNÍ APARTMÁN právě zkolaudované hlavní budovy v novém luxusním resortu Lakeside Village, přímo u břehu Lipna.

Jedná se o jednotku pro 2-3 osoby, s okny na dvě světové strany a balkonem o výměře 5,7-12 m2. Pečlivě zvolené kvalitní materiály, podlahové vytápění, vlastní vstup z nádvoří. Možnost pořízení včetně nábytku a kuchyně. Ihned připraveno k obývání nebo pronájmu. V ceně vyhrazené parkovací stání. Jednotka je součástí hl. budovy resortu, kde je k dispozici recepce, restaurace, wellness, vinný sklep, klubovna, konferenční místnost a obchod. V areálu resortu dále soukromá pláž, beach bar, loděnice, molo pro 20 lodí, hřiště na beach volleyball, půjčovna sportovního vybavení, dětské hřiště, nabíječka pro elektroautomobily. Na prodej jsou i rekreační domy s kapacitou až pro 11 osob.

Sledujte resort živě:

http://lipno.roromedia.at/photo.php?camera=3

Poloha největší vodní plochy v srdci Šumavy láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, adrenalin park, paintball, marinu, aquapark a další.

Pořiďte si nové rodinné sídlo v top lokalitě u vody v krásné přírodě, v podobě investice s pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením, kdy turistický ruch na Lipně roste v průměru o cca 6% ročně. Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby, zařídíme založení sro.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Parametry

Číslo zakázky: 518185
Typ: Apartmán
Vlastnictví: s.r.o.
Cena s dph: 2 365 000 Kč
Adresa: Frymburk, Frymburk
Patro: Zvýšené přízemí
Podlahová plocha: 32 m2
Balkón: 5.7 m2
Dispozice: 1+kk
Parkování: Venkovní veřejné

Mapa

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost Lipno Real s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Doporučené nemovitosti