Nemovitost na Lipně: Investice s vysokým potenciálem

Nemovitosti. Jistota v dnešní nejisté době. Pouze peníze, které vhodně investujete, neúnavně a nepřetržitě pracují za vás. Bez nároku na mzdu nebo odpočinek. Musíte si ovšem dobře zvolit, kam je pošlete. 

Rekreační oblasti s nejvyšším investičním potenciálem

Moderní doba s sebou nese vyšší požadavky na smysluplné trávení volného času. Životní tempo se zrychluje. Mnozí lidé pracují velmi intenzivně. Proto také častěji, než tomu kdy v minulosti bylo, hledají místo, kde by si mohli aktivně odpočinout a načerpat nové síly. Volí lokality, které jim nabídnou kýžený klid k relaxaci, ale zároveň také veškerý komfort služeb v dosahu a dostatek příležitostí k aktivnímu trávení volného času. Například formou lehké turistiky, zajímavých vodních aktivit v letním období nebo lyžování v zimních měsících.  

Nádherná Šumava a oblast Lipenské přehrady

Naše největší vodní plocha, navíc lemovaná panensky čistou přírodou pohoří Šumavy. Oblast celoročně vyhledávaná turisty, kteří touží po rekreaci v klidném a čistém prostředí s veškerým dostupným servisem. Nejvíce vyhledávanými a ceněnými jsou právě možnosti ubytování přímo u vody. 

Vhodně investované prostředky pracují za vás

Rozšiřte své investiční portfolio o nemovitost s vysokým potenciálem zhodnocení. Díky velkému zájmu o rekreační vyžití získáte prostřednictvím jejího pronájmu jistý příjem. Umístění nemovitosti zaručuje celoroční zájem klientů. Turistický ruch v oblasti Lipenské přehrady roste průměrně o 6 % ročně a tento trend je trvalý. Vaše nemovitost vydělává svým provozem a navíc uchovává hodnotu vložených prostředků, které chrání proti inflaci. Pro váš dokonalý komfort nabízíme také službu celoroční správy objektu po dobu vaší nepřítomnosti. Budete mít zajištěn veškerý servis spojený s provozem. Můžete se tak plně zaměřit na finanční stránku investice.